Mijn website

overzetten naar WordPress!

Leuk dat je er bent! Zojuist heb je onze mail gelezen over ons nieuwe beheerssysteem. De ontwikkelingen in onze branche staan niet stil, waardoor we jou de mogelijkheid bieden om ook over te stappen op het toekomstbestendige WordPress.

Ga direct naar de aanbieding

De voordelen van WordPress

Eenvoudig je website beheren én uitbreiden
Eenvoudig je website beheren én uitbreiden
Door de automatische updates altijd up-to-date
Door de automatische updates altijd up-to-date
Meer tools voor een betere Google vindbaarheid
Meer tools voor een betere Google vindbaarheid
Snellere laadtijd
Snellere laadtijd

Tell me more!

Het gebruik van WordPress inclusief alle updates kost €85,- per maand. Jouw huidige Service & Onderhoudsovereenkomst komt hierbij te vervallen. Daarnaast brengen wij eenmalig €…. in rekening om de migratie van jouw website te regelen. Wij bellen jou voor het maken van een afspraak, aanmelden is dus niet per se nodig.

Maar kan jij niet wachten?

Ik wil overstappen op WordPress!

Overstappen op WordPress? Let’s go!

1 Wij koppelen jouw website los van het huidige CMS; Wij koppelen jouw website los van het huidige CMS;
2 Wij installeren WordPress op de webserver; Wij installeren WordPress op de webserver;
3 Wij zetten jouw website over op WordPress; Wij zetten jouw website over op WordPress;
4 Wij geven jou uitleg over hoe je de website beheert. Wij geven jou uitleg over hoe je de website beheert.

Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?
WordPress is een open source softwaresysteem waar websites mee gerealiseerd kunnen worden. Open source wil zeggen dat iedereen de code van WordPress kan inzien, aanpassen en verspreiden, zonder natuurlijk dat er zich taferelen als hacken kunnen voordoen. Wereldwijd werken duizenden mensen aan WordPress, allemaal met het gezamenlijke doel om het systeem nóg beter te maken. Daar plukken gebruikers de vruchten van!
Waarom krijg ik deze aanbieding?
Jouw website draait op het Doit CMS, dat is de fundering van jouw website. De ontwikkelingen in onze branche gaan razendsnel. Daarom hebben wij besloten om alle nieuwe websites die wij maken standaard te ontwikkelen op basis van WordPress. Wij willen onze bestaande klanten de mogelijkheid geven om ook te profiteren van alle voordelen die WordPress biedt.
Is overstappen verplicht?
Nee, overstappen is niet verplicht. Wij blijven het Doit CMS voorlopig nog ondersteunen. Toch denken wij dat jij, als bedrijf, veel voordelen hebt wanneer je de overstap wel maakt. Hierover informeren we je graag tijdens een afspraak!
Wat als ik niet overstap?
Als je niet overstapt zijn we nog steeds even blij met jou als klant 😊! Het Doit CMS blijven we voorlopig nog wel ondersteunen.
Wat kost het om over te stappen?
Het gebruik van WordPress inclusief alle updates kost € 85,- per maand. Jouw huidige Service & Onderhoudsovereenkomst komt hierbij te vervallen. Om de migratie van jouw website te regelen brengen wij eenmalig € XXX,- in rekening.
Ben ik met WordPress klaar voor de toekomst?
Jazeker! WordPress is een platform wat door duizenden ontwikkelaars wereldwijd up-to-date gehouden wordt. Je profiteert dus automatisch mee van deze ontwikkelingen. Dit maakt jouw website klaar voor de toekomst!

Wat gaat er nu gebeuren?

Je hoeft nu niets te doen. Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Kun je niet wachten? Vul dan onderstaand formulier in: