Een compleet nieuwe website

bouwen én overzetten naar WordPress!

Leuk dat je er bent! Zojuist heb je onze mail gelezen over ons nieuwe beheerssysteem. De ontwikkelingen in onze branche staan niet stil, waardoor we jou de mogelijkheid bieden om ook over te stappen op het toekomstbestendige WordPress en de kans geven voor het bouwen van een compleet nieuwe website!

Ga direct naar de aanbieding

De voordelen van WordPress

Eenvoudig je website beheren én uitbreiden
Eenvoudig je website beheren én uitbreiden
Door de automatische updates altijd up-to-date
Door de automatische updates altijd up-to-date
Meer tools voor een betere Google vindbaarheid
Meer tools voor een betere Google vindbaarheid
Snellere laadtijd
Snellere laadtijd

Tell me more!

Het gebruik van WordPress inclusief alle updates én het realiseren van een compleet nieuwe website kost €85,- per maand, gedurende 4 jaar. Jouw huidige Service & Onderhoudsovereenkomst komt hierbij te vervallen. Daarnaast brengen wij eenmalig een zeer klein bedrag (afhankelijk van je website) in rekening om de migratie van jouw website te regelen. Wij bellen jou voor het maken van een afspraak, aanmelden is dus niet per se nodig.

Maar kan jij niet wachten?

Ik wil overstappen op WordPress!

Overstappen op WordPress? Let’s go!

1 Onze designers maken op basis van jouw huisstijl een nieuw toekomstbestendig design; Onze designers maken op basis van jouw huisstijl een nieuw toekomstbestendig design;
2 Wij bouwen een nieuwe website op basis van het gemaakte design dat natuurlijk óók responsive is op mobiel; Wij bouwen een nieuwe website op basis van het gemaakte design dat natuurlijk óók responsive is op mobiel;
3 Wij koppelen jouw website aan WordPress; Wij koppelen jouw website aan WordPress;
4 Wij geven jou uitleg over hoe je de website beheert;

Wij geven jou uitleg over hoe je de website beheert;
5 Wij lanceren jouw nieuwe website. Jij kunt er voorlopig weer tegenaan! Wij lanceren jouw nieuwe website. Jij kunt er voorlopig weer tegenaan!

Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?
WordPress is een open source softwaresysteem waar websites mee gerealiseerd kunnen worden. Open source wil zeggen dat iedereen de code van WordPress kan inzien, aanpassen en verspreiden. Wereldwijd werken duizenden mensen aan WordPress, allemaal met het gezamenlijke doel om het systeem nóg beter te maken. Daar plukken gebruikers de vruchten van!
Waarom krijg ik deze aanbieding?
Jouw website draait al enige jaren op het Doit CMS, dit is de fundering van jouw website. De online ontwikkelingen gaan hard, waardoor wij besloten hebben om alle nieuwe websites standaard te ontwikkelen in WordPress. Om online helemaal bij te blijven geven wij jou nu de mogelijkheid om tegen een zeer lage vergoeding een compleet nieuwe website in WordPress te maken. Daar kan jij weer jaren mee vooruit 😊!
Is overstappen verplicht?
Nee, overstappen is niet verplicht. Wij blijven het Doit CMS voorlopig nog ondersteunen. Toch denken wij dat jij, als bedrijf, veel voordelen hebt wanneer je de overstap wel maakt. Hierover informeren we je graag tijdens een afspraak!
Wat als ik niet overstap?
Als je niet overstapt zijn we nog steeds even blij met jou als klant 😊! Het Doit CMS blijven we voorlopig nog wel ondersteunen.
Wat kost het om over te stappen?
Het gebruik van WordPress inclusief alle updates en een compleet nieuwe website kost €85,- per maand, gedurende 4 jaar. Jouw huidige Service & Onderhoudsovereenkomst komt hierbij te vervallen. Om de migratie van jouw website te regelen brengen wij eenmalig een zeer klein bedrag (afhankelijk van je website) in rekening.
Ben ik met WordPress klaar voor de toekomst?
Jazeker! WordPress is een platform wat door duizenden ontwikkelaars wereldwijd up-to-date gehouden wordt. Je profiteert dus automatisch mee van deze ontwikkelingen. Dit maakt jouw website klaar voor de toekomst!

Wat gaat er nu gebeuren?

Wij nemen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Kun je niet wachten? Vul dan onderstaand formulier in: