Schuif aan bij ons kerstdiner!

Schuif aan bij ons kerstdiner!

  ·   4 min. lezen
18 dec. 2019   ·   4 min. lezen

Met nog de vermicelli in onze haren, champagne in ons gezicht en de tiramisu uit onze oren kijken we terug op een ge-wel-dig kerstdiner. Maar eh, dat hebben we niet te danken aan onze klanten….

Het heerlijk avondje was gekomen…

Alles hadden we geregeld voor een onvergetelijk kerstdiner. De champagne, het eten, de sfeer en de gezelligheid…Echt, ons kerstdiner zag eruit om door een ringetje te halen. Belt op het állerlaatste moment onze serveerster af. We schoten in de stress, want ojee: wie moest nu ons kerstdiner opdienen?

Bedienen en bedient worden

Gelukkig kwam Tom met een idee: ‘’Het afgelopen jaar hebben wij onze klanten uitstekend bediend. Wordt het niet tijd voor hen om iets terug te doen?’’

Zo gezegd, zo gedaan. Dus schreven we onze klanten een mail waarin wij ze vroegen om ons kerstdiner op te dienen. En gelukkig, zo bleek, zijn zij de beroerdste niet. Iedereen was bereid om een handje te helpen. Wisten we van tevoren maar wat ons te wachten stond….

Jackpot!

Wat bleek? Onze klanten zijn helemaal niet goed in het opdienen van gerechten. Bij de meesten ging het al mis bij het ontkurken van de champagne: die kwam rechtstreeks in ons gezicht terecht! Benieuwd wat er met de andere gerechten is gebeurd? Ga hier naar ons kerstdiner en ontdek het zelf.

Herkansing

Na dit mislukte kerstdiner zaten we in zak en as. Gelukkig namen Jaap en Kees ons alsnog mee naar een écht restaurant, waar de bediening getraind was op mensen bedienen. Zonder kleerscheuren en met volle buiken keerden we huiswaarts. Dat was een ge-wel-dig kerstdiner.

Op naar volgend jaar. Het jaar waarin wij onze klanten gewoon weer bedienen zoals we dat altijd hebben gedaan. Want de rollen omdraaien? Dát loopt letterlijk in de soep.

Fijne feestdagen!

Pssssttt: Benieuwd naar de techniek achter onze kerstactie? Houd onze blog in de gaten, binnenkort onthullen wij ons geheim.