Wanneer sporten in je bloed zit | Meet Luc

Wanneer sporten in je bloed zit | Meet Luc

  ·   2 min. lezen
23 jun. 2020   ·   2 min. lezen

De voetbalschoenen zijn nog niet helemaal aan de wilgen gehangen, maar op de groene grasmat staat hij zeker niet meer elke dag. Die omgeving verruilde hij voor de sportschool of zijn het toch de hardloopschoenen? Anyways, het sporten zit er bij onze marketingadviseur Luc nog helemaal in. Net als die winnaarsmentaliteit, want verliezen is geen optie. Of toch wel?

‘Waar ga jij vandaag aan werken? Je benen of je armen?’ Uitspraken die sinds eind vorig jaar regelmatig bij ons op kantoor de revue passeren. De wat minder sportieve collega’s keken eerst wel even op, maar inmiddels weten we dat Luc niet alleen in zijn werk zijn zaakjes goed voor elkaar heeft, maar ook in zijn vrije tijd. Maak kennis met deze rasechte sport- en familieman, die stiekem ook werkt aan zijn dancemoves.

Pas op de plaats

“Ik vind het leuk om met de kinderen eropuit te trekken of spelletjes te spelen. Of ik ze dan ook laat winnen? Ik geef ze wel de kans, maar ik denk dat de strijd wel groter wordt naarmate ze ouder worden. Als ik samen met mijn vrouw een spelletje speel dan wordt het anders. We willen dan allebei wel winnen haha.”

Sportief type

“Ik heb veel gevoetbald, dat doe ik nu niet meer. Maar ik ben nog wel sportief. Ik vind het leuk om met mijn collega’s te sporten en ik ben ook begonnen met hardlopen. Nooit gedacht dat ik dat ook leuk zou vinden.”

Danstalent?

“Of ik guilty pleasures heb? Nee hoor, ik ben heel braaf. Al vind ik TikTok wel heel leuk. Dat doe ik dan samen met mijn dochter. Gaan we dansen. Of je een video daarvan mag plaatsen? Haha, nou doe maar niet.”

Do not disturb

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en ik ben jeugdtrainer van het voetbalteam van mijn dochter. Als ik televisie kijk, dan kies ik voor een simpele komedie of een Netflix-documentaire zoals die van Bill Gates of Michael Jordan. Mij hoef je trouwens niet echt ergens voor wakker te maken. Laat mij maar lekker slapen.”

Doit Online Media

“Samen met mijn collega’s, mooie dingen maken. Dat maakt het werken bij Doit zo boeiend. Ik heb in het verleden zowel aan de bureau- als klantzijde gewerkt en in mijn werk bij Doit komt nu alles mooi samen. Bij Doit voel ik mij goed op mijn plek.”

Deze blog is geschreven door Tamara

Tamara Buunk