Leven in de brouwerij met Jan-Willem

Leven in de brouwerij met Jan-Willem

  ·   3 min. lezen
15 jul. 2020   ·   3 min. lezen

Let’s meet onze projectmanager

Sinds de komst van projectmanager Jan-Willem, staat er één ding prominent voor ons pand en dat is zijn bakfiets, die na het halen van frites al gauw werd omgedoopt tot bakfrites. Maar ook de berichten in onze groepsapp zijn tegenwoordig soms niet aan te slepen, net als klanken van zijn favoriete plaatjes, wat wij al gauw bestempelen als foute muziek. Kortom, JW zorgt voor reuring in de tent. En hoe!

Even zomaar op de foto gaan zit er bij deze projectmanager niet in. Gewapend met een tandenborstel én een kam verscheen hij op de set van de fotograaf voor het maken van een beeld voor op de teampagina (even gluren voor het resultaat dus😉). Verder blijkt JW geen familie van die andere telg uit de Derksen-dynastie, je weet wel, die man met die grote snor. Maar sportief is hij zeker én hij heeft nog véél meer interesses. Tijd om dus eens van Jan-Willem zelf te horen hoe hij door het leven fladdert!

Sportief-typje

“Zes jaar geleden ben ik gaan wielrennen. Het is voor mij de manier om even te ontspannen na een dag werken. Dan fiets ik gerust 50 km op een avond, heerlijk. Ook ben ik van het hardlopen. Zo heb ik de marathon van Berlijn gelopen en voetbal ik in de zomer één keer in de week. Ik ben zeker een sportief-type, maar wekelijks in een stadion zitten om een voetbalwedstrijd te kijken laat ik graag aan mij voorbij gaan. Ik kijk liever thuis op de bank. Als het niets is, kan ik wat anders gaan doen. Behalve als er een Nederlandse club ver komt in een Europees toernooi of als het Nederlands elftal op een eindtoernooi speelt, dan wil ik graag nog wel eens in een kroeg of plein de wedstrijd gaan bekijken.

Kroegtijger?

“Vroeger was ik meer in de kroeg te vinden. Nu met de kids een stuk minder. In mijn studententijd ging ik gerust vijf avonden in de week. Vooral de locaties waar de drankjes een euro waren, waren favoriet. Of ik mijn wilde haren heb verloren? Die heb ik eigenlijk nooit echt gehad. En nu heb ik er de tijd niet voor. Je moet soms concessies doen hè haha.”

Multi-media, multi-smaak

“Mijn muzieksmaak? Ik hou van alles, zolang het maar niet op de radio komt. Dan vind ik het al gauw te mainstream. Om het over dat gepraat van die DJ’s tussendoor maar niet te hebben. Het foute uur? Verschrikkelijk, al kent mijn muziekgenre ook wel wat foute nummers. Dat gaat van Ben & Ruurd naar Osdorp Posse en van Johnny Cash naar Ibiza Lounge en weer naar Bizzey. Lekker divers dus.”

Bij de tijd

“Wat ik ook graag luister zijn podcasts. ThePostOnline van Roderick Veelo en Bert Brussen is favoriet. Elke dinsdag komen ze met een nieuwe aflevering, heerlijk om naar te luisteren. De nuchtere kijk die zij op het nieuws hebben, daar ben ik echt wel fan van. Ik struin sowieso veel nieuwssites af. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt in de wereld, maar neem niet direct alles voor waarheid aan. Daarom ook die podcasts. Series kijken doe ik ook graag. True Detective, Fargo, Narcos, Breaking Bad, The Sopranos; misdaad en maffia gerelateerd dus.

Mr. Gadget

“Knutselen aan gadgets, ik houd ervan. Moet je mijn meterkast eens zien, dat is een complete serverruimte geworden. Laat ik het zo zeggen; aan het materiaal mag het nooit liggen.”

Doit Online Media

“Bij Doit Online Media voelde ik mij direct thuis. Op de eerste werkdag trof ik een jong professioneel team aan waar ik direct een goede klik mee had. Samen zijn wij dagelijks bezig om mooie producten en diensten op te leveren aan onze klanten. Een kort resumé: Leuk team, hoogstaande websites/webapplicaties, fijn en goed contact met onze klanten, dichtbij huis, kortom ik heb het naar mijn zin hier.”

Deze blog is geschreven door Tamara

Tamara Buunk