Kerstactie 2019: dit staat jou te wachten!

Kerstactie 2019: dit staat jou te wachten!

  ·   4 min. lezen
12 nov. 2019   ·   4 min. lezen

Jaahoeeee, kerst staat weer voor de deur. Wij kunnen niet wachten tot het zover is, want dan mogen we ein-de-lijk hét geheim van 2019 onthullen. Jawel: onze kerstactie!

Glimmende ballen

Ben je onlangs nog bij ons op kantoor geweest? Dan is het je vast niet ontgaan dat onze kerstboom al staat. Dat is natuurlijk niet voor niets: voor het realiseren van onze kerstactie was het optuigen van de kerstboom cruciaal. Inclusief glimmende ballen (die we vorig jaar al verzameld hadden) én twinkelende lampjes. En voor wie écht helemaal in de stemming wil komen, zijn we niet te beroerd om ook nog een kerstnummertje op te zetten.

Goed doel

Iedereen heeft recht op een fantastisch kerstfeest. Daarom is onze kerstactie dit jaar niet alleen ontzettend leuk, maar steunen we er ook een goed doel mee. Jij hebt invloed op het bedrag dat wij sponseren. Houd daarom onze social-kanalen goed in de gaten, dit mag je niet missen.

Top secret

Nieuwsgierigheid gewekt? Mooi. De komende weken zullen we je meenemen in de making of, zónder ons geheim finaal te verklappen. En geloof ons, dat is lastiger voor ons dan voor jou. Maar hé, zoals we al zeiden: wij zijn de beroerdste niet. Dus dit geheim bewaren? Dat gaat ons gewoon keihard lukken.

Tel jij alvast af? Nog iets minder dan 42 nachtjes….