Kerstactie 2017: bestuur je eigen Drone

Kerstactie 2017: bestuur je eigen Drone

  ·   4 min. lezen
17 dec. 2018   ·   4 min. lezen

Heb je altijd al een drone willen besturen? Onze klanten boften, met onze kerstactie in 2017 kregen zij namelijk de kans. Digitaal, dat wel. Maar toch, ze kunnen het afstrepen. Benieuwd wat ons tot deze actie gebracht heeft? We onthullen het in deze blog.

Geïnspireerd door Marilyn Manson
Online kwamen we een actie van Marilyn Manson tegen. Zijn hit ‘I know where you fucking live’ kreeg veel media-aandacht en zijn actie ging viral. Waarom? Omdat hij via een koppeling met Google Maps een briljante actie uitvoerde. Bekijk hem hier. Weet je gelijk waar onze inspiratie vandaan kwam!

Onze kerstboodschap
‘Ojee, ojee, we hebben een probleem. De kerstman van Doit Online Media probeert een pakketje bij je te bezorgen, maar heeft moeite met het vinden van jouw adres’, zo luidde de boodschap in de mailbox van onze klanten. Klikten ze op de knop ‘Speel de game’ dan konden ze via de pijltjestoetsen op hun toetsenbord de Drone naar hun adres vliegen. Kon de kerstman toch nog op het nippertje het cadeau komen bezorgen.

Kerst drone 2017

Een Drone, adressen en Google Maps
Bij het uitvoeren van deze actie kwam veel techniek kijken. Zo moesten we de adressen van onze klanten invoeren in het systeem, ervoor zorgen dat elke klant een persoonlijke link kreeg, de koppeling met Google Maps maken én natuurlijk de game zelf ontwerpen. Maar het resultaat mocht er zijn. Kijk zelf maar!

Kerstactie 2018
Of onze kerstactie van 2018 nét zo leuk was? Jazeker, en misschien heb je hem al voorbij zien komen. We houden je nog even in spanning en vertellen hierover later meer.