De cirkel is rond: wij hebben nu ook contentmarketing

De cirkel is rond: wij hebben nu ook contentmarketing

  ·   4 min. lezen
21 dec. 2018   ·   4 min. lezen

Al eeuwenlang vertellen we verhalen. Lang geleden bij het kampvuur. Of iets minder lang geleden, bijvoorbeeld bij je vrienden in de kroeg. En terwijl je publiek met ingehouden adem luistert, maak jij jouw verhaal nét even iets mooier. Iets spectaculairder. Iets spannender. Totdat ze écht aan je lippen hangen en jij niet meer terug kan. Oeps, iets teveel overdreven?

We zien het vaak gebeuren…
En in de kroeg kom je hier misschien mee weg, maar jouw klanten? Die prikken zó door die praatjes heen. Daarom vertellen we met contentmarketing alleen verhalen die waar zijn of waargemaakt kunnen worden. We zorgen dat jouw klanten fans worden. Hoe? Door ze te laten lezen, zien én horen wat ze leuk vinden. Of interessant, grappig of ontroerend. Dit doen we door alleen content te maken die echt bij jou, jouw doelen én je doelgroep past. En dat werkt, let maar op.

Wat is jouw verhaal?
En dan hebben we het natuurlijk niet over jouw sterke verhalen uit de kroeg. Nee, jouw echte verhaal willen we horen. Om die te achterhalen komen we bij je langs en stellen we vragen. Zo leren we elkaar kennen en kunnen wij makkelijker aan de slag met jouw verhaal en de contentkalender. Daarnaast onderzoeken we de doelgroep(en) net zolang tot we precies weten waar, wanneer en hoe we ze kunnen raken. Hebben we de strategie rond? Dan is het tijd voor actie.

Aan de slag met contentmarketing
Een langdurige band opbouwen met jouw doelgroep lukt niet met af en toe een blog of een nieuwsbrief, daarvoor is een langere adem nodig. Dé reden waarom het bij ons mogelijk is om je content voor een x-aantal uur per maand uit handen te geven. Zodat jij áltijd een sterk, maar waargebeurd, verhaal hebt!