2020: we zullen je nooit vergeten

2020: we zullen je nooit vergeten

  ·   2 min. lezen
21 dec. 2020   ·   2 min. lezen

Het einde van het jaar is bijna in zicht. En man, wat was dit een bijzonder jaar. We hoeven je vast niet uit te leggen waarom. Maar gelukkig heeft 2020 ons ook mooie dingen gebracht. Lees maar.

70 nieuwe projecten

Onze ontwikkelaars én designers konden helemaal los afgelopen jaar. We ontwikkelden namelijk maar liefst 70 nieuwe projecten. Van een eigentijdse website voor het Liemers College tot een innovatieve website voor Life & Mobility en een vernieuwende applicatie waarmee accountmanagers een advies voor huisisolatie kunnen krijgen.

Online zichtbaarheid

Maar ook onze marketeers zaten niet stil. Voor veel toffe klanten mochten wij de online zichtbaarheid vergroten. Zo zetten we diverse campagnes live, schreven we nieuwsbrieven, hielpen we bij het werven van nieuw personeel en konden we al onze creativiteit kwijt in contentmarketing voor klanten als TOPP, MIK Kinderopvang en JAZO.

Website updaten naar WordPress

We hebben onze klanten de mogelijkheid gegeven om hun huidige website te updaten naar het WordPress platform. We blijven constant vernieuwen en hierin nemen wij onze klanten natuurlijk graag mee. Door deze kans aan te bieden blijven de websites van onze klanten áltijd up-to-date en kunnen onze developers makkelijker doorontwikkelen.

3 nieuwe collega’s

In 2020 zijn we ook op personeelsgebied gegroeid en mochten wij maar liefst 3 nieuwe collega’s verwelkomen. Mark begon als back-end developer, Jan Willem is onze nieuwe projectmanager en Marije startte als contentmarketeer. Er kwamen zelfs mensen terug! Tamara komt vanaf januari de contentafdeling weer versterken. Dat bewijst maar weer dat werken bij Doit Online Media écht heel leuk is 😉 Ook in 2021 is er plek voor nieuwe collega’s, we hebben namelijk nog een paar leuke vacatures openstaan.

Digitaal borrelen

Het afgelopen jaar werd er door het coronavirus meer vanuit huis gewerkt. Dit bracht soms de nodige perikelen met zich mee. De buurman die gaat boren tijdens een vergadering, bijvoorbeeld. Of werken aan de keukentafel terwijl de kinderen door de kamer rennen. Maar wat blijkt: we zijn best goed in digitaal borrelen. Al is het op kantoor toch stukken gezelliger…