Swisher
Swisher
Responsive website
Swisher Hygiëne Service is dé specialist voor de complete verzorging en schoonmaak van toiletruimtes en andere werk omgevingen.
bekijk de site
Concept & Realisatie
Producten en diensten
De uitdaging lag bij het overzichtelijk presenteren van zowel een uitgebreid product assortiment alsmede de presentatie van een dienst. Beide gefocust op het ontzorgen van de klant en het directe contact met een van de franchisenemers.
project
project-1-element-1
project-1-element-2
project-1-element-3
Contactvlak Door het aanbieden van meerdere contactmomenten zorg je voor transparantie en vertrouwen.
Call to action Op iedere pagina is altijd de belangrijkste slogan en CTA zichtbaar voor het stimuleren van conversies.
Presentatie met iconen Zo blijft het assortiment overzichtelijk gepresenteerd en blijft de website makkelijker scanbaar.
project
Responsive
Optimaal voor elk apparaat
Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

QR Swisher
Good Guys beleving
“ Doit Online Media heeft zich bewezen aan ons door vanaf moment een onze verwachtingen en vragen om te zetten in een mooie, duidelijke en makkelijk navigeerbare website. Het contact met Doit Online Media verloopt makkelijk en snel met korte lijnen. Een jong en goed team waar je makkelijk mee kunt communiceren. Daarnaast is de nazorg, optimaliseren van de website, ondersteuning op het gebied van Adwords etc. top geregeld. Doit Online Media is een aanrader voor iedereen! ”
Sjaak van Huet
-   Eigenaar Swisher Hygiëne Service