Werken bij Sensire
Werken bij Sensire
Responsive website
Sensire is een grote thuiszorginstelling die werkt met kleine, slagvaardige teams die dicht bij hun klanten staan.
bekijk de site
Concept & Realisatie
Overzichtelijk en verbonden met bestaande systemen
We ontwikkelden voor Sensire een website om het werven van personeel eenvoudiger te maken. Een belangrijke voorwaarde was dat er een technische koppeling werd gemaakt met het bestaande, externe vacaturesysteem. Het doel is dat potentiële werknemers bij het bezoeken van de website het gevoel krijgen dat ze bij Sensire willen werken en vervolgens eenvoudig kunnen solliciteren.
project
project-1-element-1
project-1-element-2
project-1-element-3
Call to action Haal bezoekers over actie te ondernemen met opvallende buttons
Overzicht Vacatures zijn eenvoudig te vinden per categorie
project
Responsive
Optimaal voor elk apparaat
Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

QR werkenbijsensire
Good Guys beleving

“ Doit Online Media heeft samen met ons een informatieve en gebruiksvriendelijke “werkenbijsite” gebouwd, die ons werkgeversmerk versterkt. Zij wisten onze behoeften goed te vertalen naar een mooie oplossing, die aansluit bij de wensen en vormgeving van deze tijd. Een resultaat waar we trots op zijn. Zij leveren uitstekende service als het gaat om het monitoren van het resultaat en functioneren van de website en zorgen dat waar nodig snel zaken worden opgelost of geoptimaliseerd. Doit Online Media is tevens onze partner t.a.v. de online campagnes. Samen werken we aan het versterken van ons werkgeversmerk en het resultaat van de werkenbijsite. Een partnership die groeit en die we graag voortzetten. ”

Sensire