Online Marketing begeleiding bij Doit Online Media Standaard

Online Marketing

We ontwerpen en bouwen de meest gebruiksvriendelijke websites en webshops. Maar we zorgen er ook voor dat je bedrijf goed vindbaar is op het wereldwijde web. Om je online doelen te behalen zetten we verschillende middelen in, zoals Google AdWords, Facebook en Instagram.

marketing google

Google AdWords


Wanneer je meer bezoekers wilt trekken naar je website kun je gebruik maken van Google AdWords. Hiermee adverteer je op de resultatenpagina van de meestgebruikte online zoekmachine. Wanneer iemand via Google zoekt naar overeenkomende producten of diensten verschijnt jouw advertentie boven de zoekresultaten. Wij helpen je met het opstellen en invullen van een effectieve AdWords-campagne.

marketing facebook

Facebook en Instagram


Naast zoekmachine optimalisatie maken ook steeds meer bedrijven gebruik van sociale media als Facebook en Instagram om hun doelgroep te bereiken. Voor het vinden van werknemers, bijvoorbeeld. Of om producten en diensten onder de aandacht te brengen met afbeeldingen en video’s. Of voor het achterhalen en beantwoorden van klantvragen. Of… We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden van sociale media in een persoonlijk gesprek.

marketing linkbuilding

Linkbuilding


Voor een goede online vindbaarheid hoef je niet altijd te adverteren. Een hoge positie in de zoekresultaten van Google zorgt ook voor de nodige bezoekers. Naast een goed gebouwde en geoptimaliseerde website heeft linkbuilding een belangrijke invloed op je positie. Wij helpen je met het verzamelen van kwalitatieve links naar je website.

Wil je jouw website beter vindbaar en dus effectiever maken? Door middel van een zoekwoordanalyse, bereikanalyse of concurrentieanalyse geven wij een advies op maat.
Bel 0316 295 399 of stuur een e-mail naar Klaas of Kees.
Online Marketing projecten

We hebben mooie en effectieve online marketingprojecten uitgevoerd voor opdrachtgevers uit diverse branches. Zo werken we onder meer voor:

Janssen Payroll Services Janssen Payroll Services Swisher Swisher