Museum Villa Mondriaan
Museum Villa Mondriaan villamondriaan.nl
The case info

Museum Villa Mondriaan

villamondriaan.nl

The case

Een plek die zo inspirerend is en waar een schilderstalent uitgroeide tot één van de bekendste vernieuwers uit de geschiedenis. Een plek die alle zintuigen prikkelt. Kortom, een plek waar kunstliefhebbers hun hart ophalen; dát is Museum Villa Mondriaan, het museum met werken uit de jonge jaren van Piet Mondriaan. Een website die experimenteel is, maar wel helder en overzichtelijk voor de bezoekers, past er dan ook helemaal bij. En die website? Die bouwden wij!

Bezoek de website
Onze rol design, development, online marketing

De bühne op

Na de lancering van de nieuwe website klommen wij in de pen en maakten een contentplanning om zo kunstliefhebbers op het wereld wijde web te bereiken en te inspireren. Want zeg nou zelf, een website die een echt museumgevoel overbrengt, verdient een groots podium. En dat de content aanslaat bij het publiek, dat moge duidelijk zijn. Landsgrenzen vervaagden al snel waardoor Mondriaan wereldwijd talk-of-the-town werd.

Mobile

Alle zintuigen op scherp

Elk museum en elk kunstwerk is anders. En anders, dat is ook de website van Museum Villa Mondriaan, waarbij een goede balans is gemaakt tussen het overbrengen van de belangrijkste informatie én het prikkelen van de bezoeker met een creatieve omgeving. Door het unieke menu, die met name voor mobielgebruik geoptimaliseerd is tot in de puntjes, vinden bezoekers eenvoudig de informatie waarnaar ze op zoek zijn.

Mobile
Museum Villa Mondriaan
Desktop
Let's doit
together
Say hi
Jasper van Naarden