Online Open Dag Liemers College
Online Open Dag Liemers College liemerscollege.nl
The case info

Online Open Dag Liemers College

liemerscollege.nl

The case

Corona zorgt voor nieuwe uitdagingen én vraagt om creativiteit. Waar we fysiek steeds minder mogen, komen we online steeds meer samen. Zo ook in het onderwijs, want de tijd dat potentiële leerlingen samen met hun ouders open dagen bezoeken, is ineens niet meer de normaalste zaak van de wereld. Hoe ga je jouw school en al haar mogelijkheden nu dan laten zien? Daar bedachten we wat op! Voor het Liemers College ontwikkelden wij een ‘online open dag’. Een interactieve en dynamische manier om scholieren kennis te laten maken met de school. Zo brengen we de school naar de leerlingen.

Bezoek de website
Onze rol Development, Design

Breng de school tot leven

De school is van de docenten en de leerlingen samen. Zo ook het platform van de open dag. Een interactieve plattegrond brengt je in het hart van de school. Klik op een pointer en kom meer te weten over de verschillende vakken. Bekijk filmpjes van leerlingen en docenten. Of doe een gave opdracht zodat je alvast een beetje kennismaakt met de verschillende vakken. Door de online rondleiding kom je écht alles te weten over wat de school te bieden heeft. En door live te chatten met docenten en vragen te stellen, lijkt het alsof je al over de drempel bent gestapt.

Mobile

Open dag vanaf de bank

Een open dag volgen vanuit je luie stoel kan alleen als de website ook op je telefoon of tablet te benaderen is. Maar dan natuurlijk wel net zo eenvoudig als wanneer je achter je computer zou zitten. Binnenstappen in de wereld van het Liemers Collega met één druk op de knop; dát is zeker gelukt.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Mobile
'Bij Doit Online Media kan je op een zorgeloze manier, samen iets moois bouwen.'
Laura van Hoof
Liemers College
Online Open Dag Liemers College
Desktop
Let's doit
together
Say hi
Tamara Buunk