Liemers College
Liemers College liemerscollege.nl
The case info

Liemers College

liemerscollege.nl

The case

Eigentijds, grensverleggend, gewoon bijzonder. Dát is Liemers College en daar hoort een bijzondere website bij. Gericht op de toekomst en passend bij de ontwikkelingen van de school. Samen bouwden we een website, die staat als een huis. Want de school is van de docenten en leerlingen samen, net als de website.

Bezoek de website
Onze rol design, development

Gewoon bijzonder

Na twee brainstormsessies mochten wij 'los' en kregen we het vertrouwen om de website te ontwikkelen. Met als kapstok 'gewoon bijzonder' konden wij al onze creativiteit kwijt. Van een project waarbij we carte blanche krijgen en de klantverwachting overtreffen worden wij heel gelukkig. En dat is wat er gebeurde bij het Liemers College. Met als resultaat een frisse website die gemakkelijk in gebruik is en waar alle doelgroepen eenvoudig de informatie kunnen vinden. En onze toevoeging van 'veel gestelde vragen' blijkt een gouden zet. De meest gevraagde informatie snel toegankelijk maken is een verademing voor leerlingen, ouders en docenten.

Mobile

Anytime, anywhere

Grenzen verleggen, de wereld ontdekken en wegen verkennen op weg naar wie je wilt en kunt zijn. Dat vraagt om een website die op elk moment, op welke plaats dan ook te benaderen is. Een website die op mobiel net zo eenvoudig werkt als wanneer je achter de computer zit. En dat is zeker gelukt!

Mobile
'Bij Doit Online Media kan je op een zorgeloze manier, samen iets moois bouwen.'
Laura van Hoof
Liemers College
Liemers College
Desktop
Let's doit
together
Say hi
Jan-Willem Derksen