Hendriks Coffee
Hendriks Coffee hendrikscoffee.nl
The case info

Hendriks Coffee

hendrikscoffee.nl

The case

Smaken verschillen. Dat is bij koffie zéker het geval. Waar ze bij Hendriks Coffee het meteen over eens waren was de uitstraling van hun nieuwe website. Die moest vooral voor hun klanten makkelijk in gebruik zijn én er natuurlijk aansprekend uitzien. Pak een bakje koffie en laat je meeslepen door de website en webshop van Hendriks Coffee!

Bezoek de website
Onze rol design, development

Tijd voor koffie

Wanneer je zelf koffiemachines maakt en onderhoudt, daarbij ook Jura-dealer bent én al jarenlang ervaring hebt, dan weet je waar je over praat. Alle kennis en ervaring over storingen wordt op de website gedeeld en door het slim inrichten van het CMS is Hendriks Coffee goed vindbaar in de zoekmachines. Net als de aparte landingspagina die wij voor Hendriks Coffee voor Jura maakten, waarbij alle informatie in één oogopslag te zien is.

Mobile

Slimme tools

Een configurator voor het snel vinden van de juiste koffiemachine dát was de wens. Die tool springt direct in het oog, net als het design waarbij beleving een grote rol speelt. Die beleving gaat door in de webshop, die wij helemaal geïntegreerd hebben in de website. Een product opzoeken wordt extra eenvoudig met de automatische aanvulfunctie, nét als dat de klant alle bestelgegevens overzichtelijk bij de hand heeft. En de micro-animaties? Die maken het geheel helemaal af.

Mobile
Hendriks Coffee
Desktop
Let's doit
together
Say hi
Joris Graat