Mijn afstudeer ervaringen bij Doit Online Media
Mark Kruip

Mijn afstudeer ervaringen bij Doit Online Media

Mijn naam is Mark Kruip, 23 jaar en kom uit Breedenbroek. Ik ben als afstudeerder werkzaam geweest bij Doit Online Media. Om te slagen voor de opleiding HBO Communicatie Multimedia Design heb ik mijn afstudeerstage bij Doit Online Media in Zevenaar gedaan.

Tijdens mijn periode ( februari t/m juni ) heb ik een code-snippet-systeem gerealiseerd voor de webdevelopers van Doit Online Media. Een code-snippet is een stuk code die een webdeveloper kan gebruiken voor verschillende websites. Middels het systeem kan de webdeveloper een code-snippet toevoegen en later opnieuw gebruiken voor een ander project. Voor het project heb ik het traject van onderzoeken tot realiseren doorlopen.

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik een aantal positieve punten gemerkt. Hieronder staat beschreven wat voor mij belangrijk was tijdens de afstudeerperiode.

  • Het is prettig om te werken binnen een bedrijf met een leuke werksfeer zoals bij Doit Online Media. Vanaf dag één heb ik binnen een bedrijf gewerkt waar werksfeer centraal staat. Om de werksfeer te verbeteren organiseren de medewerkers uitjes zoals indoorsoccer, vrijdagmiddagborrel etc.
  • Als afstudeerder heb ik een goede begeleiding gehad tijdens mijn project. De medewerkers nemen tijd voor je en beantwoorden zo snel mogelijk de vragen of onduidelijkheden.

In de toekomst wil ik werkzaam zijn als webdeveloper en/of webdesigner bij een middelgroot internetbedrijf. Dit kan in Nederland zijn, maar kan ook in het buitenland zijn. Tijdens mijn buitenlandse minor heb ik kennis opgedaan over verschillende programmeertalen zoals PHP, SQL en Javascript. Ik zou mij op dit gebied de komende jaren nog verder kunnen ontwikkelen.

?>