Is Google Adwords iets voor jouw organisatie?

Wat wij voor je kunnen betekenen als Google Partner

Sinds enkele weken zijn wij Google Adwords Partner, Prachtig! Maar wat is nou het voordeel voor ons en nog belangrijker: Wat kunnen we onze klanten nu extra bieden?

Doit Online Media Google Partner

Hoe word je Google Partner?

Om Google Partner te worden is het een vereiste dat tenminste 1 persoon binnen de organisatie Certified Adwords Professional wordt. Dit word je door 2 examens van Google af te leggen. Het zogenaamde Google Adwords Advertising Fundamentals examen en het Google Adwords Advanced Search examen.

Hiermee bewijs je aan Google dat je klanten op een professionele manier kunt ondersteunen bij het aanmaken, monitoren en optimaliseren van een Google Adwords campagne.

Welke voordelen biedt het onze klanten?

Het Google Partner programma gaat gelukkig verder dan alleen een certificering. Naast een vast contactpersoon bij Google, krijgen we een budget ter beschikking van Google om nieuwe klanten kennis te laten maken met Google Adwords, zonder dat ze hier direct veel voor hoeven te betalen.

Wij mogen iedere nieuwe klant die start met Google Adwords € 75,00 opstartbudget geven voor de 1e maand. Dit bedrag kan in de 2e maand zelfs nog verdubbeld worden tot € 150,00, afhankelijk van het budget wat in de eerste maand is besteed.

Tenslotte kijkt er altijd een Adwords Specialist vanuit Google mee met iedere campagne om er voor te zorgen dat iedere Google Partner altijd voorzien is van de laatste trends en mogelijkheden binnen Google Adwords.

Is Google Adwords iets voor jou?

Wil je meer bezoekers naar uw website trekken of uw naamsbekendheid online vergroten? Door ons Google Partnership is het voor onze klanten nog gemakkelijker geworden om op een mooie manier kennis te maken met het advertentieprogramma van Google.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website of webshop? Neem geheel vrijblijvend contact op met Daan, onze Online Marketeer voor een gratis adviesgesprek

Contact opnemen

?>