Afstuderen bij DO-IT Online, wat kun je doen?
Joris Graat

Afstuderen bij Doit Online Media, wat kun je doen?

Het is mogelijk dat je de naam Joris Graat al eens eerder heeft gehoord, want ik heb in 2013 ook stage gelopen bij Doit Online Media. Destijds heb ik voor het voltallige personeel van Doit een portaal ontworpen en ontwikkeld. Deze stage is mij toen zo goed bevallen, dat ik hier mijn afstudeerstage graag wilde uitvoeren. Gelukkig werd ik door het team weer enthousiast ontvangen!

De afgelopen periode (februari t/m juni) heb ik mijn afstudeerstage afgerond. Ditmaal kreeg ik vanuit de opleiding minder tijd om werkzaamheden voor Online zelf te verrichten. Persoonlijk werd ik hier minder enthousiast van, maar ik was allang blij dat ik weer vertrouwd op mijn oude plek terug mocht keren. Doch is er altijd wel een opdracht uit te voeren mocht het schoolwerk even te langdradig worden. Tijdens het afstudeertraject moest ik een onderzoek en een realisatie uitvoeren. Bij het onderzoek hoorde zoals gebruikelijk het opleveren van een flinke lading documentatie. De realisatie heeft vooral intern betrekking gehad op de webdesigners van Online.

Wat mij vooral is bijgebleven van het afstuderen bij Doit Online Media

  • Allereerst zeer prettig om binnen een informeel en jong team te functioneren
  • Genoeg kennis, tijd en ruimte om professioneel de studieopdracht uit te kunnen voeren
  • Naast de serieuze activiteiten zijn er volop leuke en gezellige contactmomenten met je collega’s. Denk hierbij aan een potje voetbal, gamen en op stap met het team!
  • Een informele en prettige begeleiding met voldoende aandacht en interesse voor de studie

In de toekomst zou ik mij graag ontwikkelen tot een webdesigner / front-end developer en hiermee iedere dag bezig te zijn. Hiernaast ben ik er tijdens mijn minor ook achter gekomen dat ik stiekem ook wel geïnteresseerd ben in de programmeerkant (Met name PHP (OOP), SQL en Ruby) van de website-ontwikkeling. Hierin zou ik mijzelf graag nog verder verdiepen en ontplooien.

Word jij mijn opvolger?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een afstudeerstage bij Doit Online Media, dan kun je een gemotiveerde brief voorzien van een CV sturen naar tom@doitonlinemedia.nl. Wij bieden stage en afstudeermogelijkheden in de volgende richtingen: marketing, commercieel, communicatie, vormgeving, webdesign en informatica!

?>