animatie
animatie
animatie
animatie
animatie
animatie
animatie
Standaard

In 6 stappen naar online succes

Bij Doit Online Media maken we onze werkwijze graag zo transparant mogelijk. Zo weet je als opdrachtgever niet alleen van te voren, maar tijdens het hele traject precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Onze projectaanpak is samen te vatten in de volgende stappen.

Kennismaking


Kennismaken met Doit Online Media is altijd vrijblijvend en uiteraard gratis. Klaas of Kees komt op bezoek om jou en je bedrijf beter te leren kennen. We brengen samen je wensen in kaart en vertellen daarna wat we voor je kunnen betekenen.

Brainstorm


Bij het vervolggesprek schuiven Maurice en Tom aan om het ontwerp en je online marketingplan te bespreken. Samen bekijken we onder andere de beoogde gebruikers, conversiedoeleinden en vindbaarheid van je nieuwe website, webshop of applicatie. Vervolgens maken we een offerte inclusief conceptdesign voor de homepagina.

Wireframes


Wanneer de offerte akkoord is gaan we aan de slag om de eerste pagina’s schematisch vorm te geven. Denk hierbij aan de positie van tekst, video’s en afbeeldingen, maar ook aan de route die de bezoeker aflegt op je website. We presenteren deze wireframes en nemen je feedback mee naar de volgende stap.

Design


In deze fase veranderen we de abstracte wireframes in concrete ontwerpen. Het logo en de huisstijlkleuren van je bedrijf vormen hiervoor de basis. Via een online applicatie kun je realtime de ontwikkeling van je nieuwe website of webshop volgen.

Realisatie


Op basis van je feedback hebben we een definitief design gemaakt. Nu is het tijd om de ideeën waar we samen hard aan hebben gewerkt tot leven te laten komen. Alle knoppen, links en banners werken en de teksten, video’s en afbeeldingen zijn ingevuld. Na een laatste controle gaat je nieuwe website of webshop online.

Online Marketing


Wanneer je website online is betekent dit niet dat het werk klaar is. Om ervoor te zorgen dat je je online doelen blijft halen stellen we samen een plan op. We begeleiden je onder andere bij het instellen van Google Analytics, SEO Optimalisatie, A/B Testen en het optimaliseren van de gebruikerservaring.